Project Description

Työvirepaketti

Kyky, into ja yhteisö

Työkykyä ja elämyksiä rantamaisemissa

Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden viettää yhteistä aikaa, mikä takuulla jää työyhteisönne mieleen ja parantaa yhteishenkeä. Tavoitteena on haastaa, innostaa ja onnistua ja osallistumiseen kannattaa varata 1-2 tuntia aikaa. Ohjelmasta vastaa AitoVireen energinen tiimi ja Rantahotelli Waltikka tarjoaa upeat puitteet, ruokailun ja majoituksen sopimuksen mukaan.

Voitte valita mukavaa tekemistä esimerkiksi seuraavista tai ota yhteys 041 4400 129, niin kartoitetaan tarpeet ja räätälöidään sisällöt toiveiden mukaan.

  • Tanssiaskeleet Cha Cha Cha
  • Stand Up ABC
  • Riippusiltojen elämyspolku
  • Vesisota
  • Superpallokoris
  • Haastetehtävät

Ohjelman hinta 38 € / osallistuja (min. 380 €)

Ohjelmavaihtoehtojen sisältö

Tanssiaskeleet ABC

Tavoitteena on haastaa, innostaa ja onnistua. Kumman tanssin haluaisitte oppia? Cha cha cha askeleet opitaan helposti mobiilisovelluksen avulla ja omat moovssit voi tallentaa muistoksi omaan puhelimeen. Voidaan myös opetella Salsaa opettajan vetämänä.

Stand Up ABC

Opitaan stand upin perusteet ja otetaan terminologia haltuun ja osallistujan suunnittelevat oman Stand Up -esityksen joko yksin tai ryhmässä. Hienot näytökset voidaan nauhoittaa tai striimana livelähetyksenä vaikka yrityksen some-seinille, mikäli näin sopii kaikille.

Riippusiltojen elämyspolku

Uskallatko kaatua taaksepäin kiven päältä? Luotatko, että sinut otetaan vastaan? Tässä esimerkkejä, miten yrityksen arvot, kuten rohkeus tai luottamus, herätetään henkiin. Waltikan ympäröivä luonto tarjoaa runsaasti myös muita virikkeitä – esimerkiksi voidaan motivoitua ja saada lisää virtaa luontokuvaamisella tai keventää henkistä taakkaa esimerksi ”Kivi kengästä heitetään pois” -tyylisillä tehtävillä.

Vesisota

Kerrankin peli, missä saa itse päättää, milloin peliaika päättyy – vesisodassa tämä tapahtuu, kun kaikki pyssyttömät ovat omasta mielestään riittävän märkiä. Vuorot tämän jälkeen vaihtuvat, jotta varmasti kaikki saavat kunnon pesun. Huom! Ohjelma sopii myös talvelle, sillä pyssyt täytetään lämpimällä vedellä.

Superpallokoris

AitoVire on kehittänyt ihan uuden lajin – superpallokoriksen tavoitteena on kokeilla ja hahmottaa ja oppia uutta. Peliä voi pelata sisällä tai ulkona sään mukaan joko ryhmässä tai itsenäisesti.

Haastetehtävät

Muisti, luovuus, nokkeluus sekä fysiikka saa hienosäätöä erilaisin tehtäväryhmin – osallistujat pääsevät treenaamaan mm. sana-, taito-, päättely, tasapaino- ja voimatehtäviä.

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus