Project Description

Yritystapahtumat ja pikkujoulut Waltikassa

Tarjoamme kattavat palvelut työhyvinvointipäiviin, pikkujouluihin ja muihin tapahtumiin kaiken kokoisille yrityksille.

Yritystapahtumat Waltikassa

Tarjoamme kattavat palvelut ja aktiviteettimahdollisuudet työhyvinvointi- ja virkistyspäivien järjestämiseen. Waltikan välittömästä läheisyydestä löydät monet aktiviteetit, kuten padelkentät, jäähallin, urheilukentät sekä kauniit ulkoilumaastot. Hotellistamme löytyy lisäksi ravintola, useampi saunatila, palju, kota sekä saunalautta. Sijaintikin on mitä mainioin – Waltikka sijaitsee rentouttavissa järvimaisemissa Mallasveden äärellä, kuitenkin vain puoli tuntia Tampereen sykkeestä.

Varaa loppuvuoden tapahtumat & pikkujoulut

Syksyn ja loppuvuoden yritystapahtumat, työhyvinvointipäivät ja pikkujoulut varataan nyt! Varmista henkilöstöllesi yrityksenne näköinen tapahtuma – autamme mielellämme ideoinnissa, suunnittelussa sekä tietenkin toteutuksessa. Tapahtumanne voidaan räätälöidä laajasta palveluvalikoimastamme juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kysy lisää vaihtoehdoista ja varaa:
myynti@waltikka.fi
(03) 577 1400

Lue lisää palveluista ja aktiviteeteista

Tilat & palvelut yrityksille

  • Kokoushuoneet

  • Tapahtumaravintola yli 300 hengelle

  • Tyky- & virkistyspäivät

  • Lukuisia aktiviteetteja

  • Tarjoilut

  • Saunatilat usealla saunalla
  • Kota

  • Palju

  • Saunalautta

Yrityksellesi räätälöity

Kattavista aktiviteeteistamme, majoituksesta, ravintolapalveluista sekä muusta saatte räätälöityä juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden.

Tapahtumaravintola

Yli 300 hengen tapahtumaravintolassamme järjestät juhlat, gaalat, virkistyspäivät ja muut tapahtumat tarjoiluineen. Mainitsimmeko jo suurista ikkunoista avautuvan järvinäköalan!

Aktiviteetit

Hotellillamme ja sen välittömässä läheisyydessä pääsette nauttimaan useista aktiviteeteista. Upeat ulkoilumaastot, padel, urheilukentät, SUP-laudat, minigolf, kota, saunalautta sekä usean saunan saunaosasto.

Saunaosasto

Saunaosastoltamme löydät neljä perinteistä ja yhden turkkilaisen saunan sekä mukavat ja tilavat oleskelutilat isommallekin ryhmälle. Kylpyhetken kruunaa pulahtaminen paljuun, joka on erikseen varattavissa.

Lue lisää eri urheiluaktiviteeteista

Jääkiekkoleirit

Taitoluisteluleirit

Jalkapalloturnaukset

Lento- ja koripallosalit

Naisvoimistelu

Tennis

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 10% alennuksen Bistro Scettroon.
Etu voimassa max. 4 henkilölle ja se on käytettävissä vain kerran.