Project Description

KESÄTEATTERIPAKETTI

Vesku -musikaali

Vesku -musikaali

Kesällä 2025 Suomen Kesäteatteri esittää musikaalin kansan rakastaman Vesa-Matti Loirin elämästä.

Kansan rakastama Vesa-Matti Loiri teki yli kuudenkymmenen vuoden uran näyttelijänä, koomikkona, laulajana ja muusikkona. Musikaali ammentaa inspiraationsa Loirin taiteellisesta urasta ja lahjakkuudesta unohtamatta hänen elämäntarinaansa sekä rohkeutta käsitellä työnsä kautta myös henkilökohtaisia menetyksiä ja elämän kolhuja. Loirin jäljittelemätön ääni ja tunteellinen tulkinta ovat tehneet hänen musiikistaan ikimuistoisen osan suomalaista kulttuuriperintöä.

Vesku-musikaalin ytimessä ovat ihmisyys ja yhteyden kokeminen niin taiteessa kuin ystävyydessä ja rakkaudessakin. Esityksessä nähdään legendaarista veskumaista huumoria, koskettavia hetkiä, sydämellisiä tarinoita sekä elämän merkittäviä käännekohtia.

Lavalla tarinaa kertovat valovoimaiset ja karismaattiset ammattinäyttelijät sekä tietenkin mitä taitavin ja mukaansatempaavin livebändi. Saamme kuulla useita upeasti tulkittuja ja sovitettuja kappaleita eri aikakausilta, kuten Lapin kesäKohtalokas samba ja Hyvää puuta.

Lisätietoja näytöksestä löydät Suomen Kesäteatterin sivuilta.

Tarjoamme rentouttavan hotelliloman yhdistettynä antoisaan teatterielämykseen

Hotelli Waltikka sijaitsee aivan järven rannalla Valkeakosken keskustassa. Apianniemen kesäteatteriin meiltä on noin 15 minuutin kävelymatka. Vietä unohtumaton elämys kulttuurin parissa keskellä kauneinta Suomea!

Lisätiedot ja varaukset:
– info@waltikka.fi
– p. (03) 577 11

Ryhmät:
– myynti@waltikka.fi
– p. (03) 577 1400

KESÄTEATTERIPAKETIT

  • Ateriapaketti 69 € / hlö. Sisältää teatterilipun ja aterian.

  • Majoituspaketti 99 € / hlö kahden hengen huoneessa. Sisältää majoituksen ja lipun.

  • Puolihoitopaketti 127 € / hlö kahden hengen huoneessa. Sisältää majoituksen, lipun ja aterian.

  • Yhden hengen huonelisä +35 €

MENU

Lautastarjoiluna erikseen ostettuna 42 € / hlö

MENU

Yksittäisille

Hiillostettua siika ja confattu keltuainen

Uskomme että Loiri on Inarin mökillään nauttinut Inarin antimista, joten haluamme tarjota alkuruokana siikaa kevyesti hiillostettuna ja hitaasti
kypsynyt keltuainen kuvastaa annoksessa lapin yötöntä yötä. Sitä emme kuitenkaan pysty lupaamaan, että siika olisi Inarinjärveltä pyydetty.

Siika on sokerisuolattu ja hiillostetaan sekä tarjoillaan marinoidun uuden sadon perunan kera.

”Läskisoosi” ja Antilan tilan perunaa

Loirin yksi nimikkoannoksista oli läskisoosi. Teimme keittiössä siitä hieman modernimman version. Pyrimme käyttämään lähialueen tuottajien laadukkaita
raaka-aineita. Porsaan kylki tulee meille Paijan tilalta Urjalasta ja perunat Sääksmäeltä Antilan tilalta.

Porsaan kylki haudutetaan miedossa lämmössä pitkään ja paistamme sen rapeaksi. Kastikkeena toimii kirkas tumma sipuliliemi ja lisäkkeenä kauden kasvikset ja Antilan tilan perunat.

Siiri Angerkoski

Siiri Angerkosken mukaan nimetty drinkki toimi keittiön inspiraationa
suunnitellessamme jälkiruokaa. Siiri oli kutsunut Vesa-Matin ravintola Eliteen iltaa istumaan. Illan aikana oli tutustuttu perinpohjin kyseiseen drinkkiin.

Leivoksen pohja on kostutettu konjakilla maustetulla sokeriliemellä ja täytteenä on raikas sitruunamousse. Leivos viimeistellään tomusokerilla ja kahvimurulla.

MENU

Ryhmille

Alkuun runsas salaattipöytä ja talon tuoretta leipää

Pääruokana

”Läskisoosi” ja Antilan tilan perunaa

Loirin yksi nimikkoannoksista oli läskisoosi. Teimme keittiössä siitä hieman modernimman version. Pyrimme käyttämään lähialueen tuottajien laadukkaita raaka-aineita. Porsaan kylki tulee meille Paijan tilalta Urjalasta ja perunat Sääksmäeltä Antilan tilalta.

Porsaan kylki haudutetaan miedossa lämmössä pitkään ja paistamme sen rapeaksi. Kastikkeena toimii kirkas tumma sipuliliemi ja lisäkkeenä kauden kasvikset ja Antilan tilan perunat.

Siiri Angerkoski

Siiri Angerkosken mukaan nimetty drinkki toimi keittiön inspiraationa suunnitellessamme jälkiruokaa. Siiri oli kutsunut Vesa-Matin ravintola Eliteen iltaa istumaan. Illan aikana oli tutustuttu perinpohjin kyseiseen drinkkiin.

Leivoksen pohja on kostutettu konjakilla maustetulla sokeriliemellä ja täytteenä on raikas sitruunamousse. Leivos viimeistellään tomusokerilla ja kahvimurulla.