Ravintolat

Katso menu tästä:

Menu

Keittiömme on suljettu

Ravintolamme uudistuu!

Hotellin ravintolapalvelut on tällä hetkellä suljettu ja remontoimme Bistro Scettron tiloja isolla kädellä. Käy Instagramissa kurkkaamassa pikkuvinkkejä edistyvästä remontista. Ryhmille järjestämme ruokailuja tällä hetkellä tilauksesta.

Ota yhteyttä 03 577 11 tai info@waltikka.fi

Katso Waltikan
Oiva raportti

Maksuvälineenä meillä käy myös:

Tiedotteet

Tällä hetkellä tiedossa olevat poikkeuspäivät:
Keittiömme on suljettu pe 30.10-20 klo 14 – ma 2.11.-20 klo 10 (ei aamiaista)

Tervetuloa nauttimaan!

Hotelli Waltikan ravintolapalvelut tarjoavat asianmukaiset puitteet ja herkulliset tarjoilut runsaaseen aamiaisbuffettiin, sopimuksen mukaisiin kokoustarjottaviin ja tilausjuhliin sekä monenlaisiin iltatapahtumiin. HUOM! Ryhmille etukäteen varattuna myös muina-aikoina, varaukset myynnistämme.

Tilaus- ja tapahtumaravintola Walentina

Hotelli Waltikan tilaus- ja tapahtumaravintola Walentinassa on monipuoliset ja juhlavat tilat käytössäsi isommallekin kokous- tai kutsuvierasjoukolle. Suureen ja avaraan ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan jopa 350 henkeä. Herkulliset tarjottavat suunnittelemme toiveittenne ja tilaisuuden luonteen mukaan. Walentinan estradilla voit nähdä Suomen parhaita artisteja ja järjestää erilaisia tapahtumia. Walentinassa täyttyvät kaikki onnistuneen kokouspäivän ja/tai tapahtumaillan odotukset.

Scettro Bistro

Alakerran viihtyisä ravintolamme Scettro Bistro tarjoaa maistuvaa ruokaa ja monipuolisen juomavalikoiman. Ruokalistaltamme löydät niin Waltikan klassikkoateriat kuin kansainväliset herkutkin. Scettro-ravintolassamme voi toteuttaa noin 100 hengen juhlat ja muunneltavissa, tunnelmallisissa kabineteissa voi järjestää tilaisuudet aina reiluun 150 henkilöön saakka riippuen tilaisuuden luonteesta.

Teemailtoja herkkusuille

Scettro Bistrossa katetaan syksyn aikana Rib’s&Wings buffee herkkusuille muutamana perjantaina. Poikkeusoloissa elettäessä buffee on tarjolla vain ennakkovarauksen tehneille, joten varaa oma pöytäsi joko puh: 03 57711 tai info@waltikka.fi Buffeen hinta on 25€/henk. Tervetuloa hyvän ruuan äärelle! Seuraavasta buffeesta tiedotamme lähiaikoina.

Kuvaterveisiä ravintolastamme

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus