Ravintolat

Katso menu tästä:

Bistro menu

Keittiömme on toistaiseksi suljettu

Tiedotamme keittiön avaamisesta myöhemmin.

  • ma-la klo 17-22

  • su ja pyhät suljettu

Tiedotteet

Tällä hetkellä tiedossa olevat poikkeuspäivät:
pe 1.11.2019 suljettu

Tervetuloa nauttimaan!

Hotelli Waltikan ravintolapalvelut tarjoavat asianmukaiset puitteet ja herkulliset tarjoilut runsaaseen aamiaisbuffettiin, sopimuksen mukaisiin kokoustarjottaviin ja tilausjuhliin sekä monenlaisiin iltatapahtumiin. HUOM! Ryhmille etukäteen varattuna myös muina-aikoina, varaukset myynnistämme.

Tilaus- ja tapahtumaravintola Walentina

Hotelli Waltikan tilaus- ja tapahtumaravintola Walentinassa on monipuoliset ja juhlavat tilat käytössäsi isommallekin kokous- tai kutsuvierasjoukolle. Suureen ja avaraan ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan jopa 350 henkeä. Herkulliset tarjottavat suunnittelemme toiveittenne ja tilaisuuden luonteen mukaan. Walentinan estradilla voit nähdä Suomen parhaita artisteja ja järjestää erilaisia tapahtumia. Walentinassa täyttyvät kaikki onnistuneen kokouspäivän ja/tai tapahtumaillan odotukset.

Ruoka- ja seurusteluravintola Scettro

Alakerran viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Scettro tarjoaa maistuvaa ruokaa ja monipuolisen juomavalikoiman. Ruokalistaltamme löydät niin Waltikan klassikkoateriat kuin kansainväliset herkutkin. Scettro-ravintolassamme voi toteuttaa noin 100 hengen juhlat ja muunneltavissa, tunnelmallisissa kabineteissa voi järjestää tilaisuudet aina reiluun 150 henkilöön saakka riippuen tilaisuuden luonteesta.

Aurinkoinen kesäterassimme

Hotelli Waltikalla on ainutlaatuisella suomalaisella järvinäköalalla varustettu terassi. Kesäisin uudistetulla terassillamme voi nauttia keittiömme herkullisista antimista upean näköalan kera.

Kuvaterveisiä ravintolastamme

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus