Äänimaljahoito ja sointukylpy

Rentoudu ja nauti äänien lempeästä ja harmonisesta soinnista.

Hetken hengähdys äänimaljahoidossa syvärentoutumalla

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen kehoasi, mieltäsi ja sieluasi lempeästi.

Äänimaljahoidossa voit tyystin rentoutua – antaa kehon sekä mielen ottaa vastaan äänimaljojen hoitavaa värähtelyä, joka resonoi syvällä kehomme nesteissä, jokaisessa solussa. Kaipaessasi rauhoittumista ja kontaktia sisäiseen ääneesi, ollessasi stressaantunut tai kokiessasi ahdistusta, unettomuutta tai jännitystä kehossasi, tule kokemaan äänimaljojen rauhoittava vaikutus.

Hoitajana toimii Piia Kuparinen, ottaen sinut vastaan lämmöllä ja kaikessa rauhassa, sinua ja kehoasi kuunnellen.

Rentouttava ja hoitava änimaljahoito

Äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin eli myötävärähtelyyn.

Hoidossa maataan mukavasti päin- ja selinmakuulla vaatteet päällä, rauhallisessa ja tunnelmallisessa hoitohuoneessa. Kehon päälle asetetaan tiibetiläisiä maljoja, joita soitetaan kevyesti iskimellä, jolloin maljojen ääniaallot rentouttavat kehoa solutasolla ja värähtelyt vaikuttavat rauhoittavasti oman mielen aallokkoihin. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, keskivartalo sekä chakrat. Hoito saattelee sinut syvän rentoutumisen tilaan, jolloin kehosi ja mielesi lepää ja eheytyy.

Kehossamme on henkilöstä riippuen 45-75 % vettä ja äänet matkaavatkin aaltoliikkeinä läpi kehon. Sanotaan, että tärinä avaa ruuvit ja tämä kuvastaa myös kehomme lukkojen avautumista.

Äänimaljahoito kestää yhteensä 1,5 tuntia, josta 1 tunti itse hoito. Ennen hoitoa keskustelemme taustastasi ja hoidon jälkeen käymme läpi kokemustasi.

Hinta

79 € / hlö

Parihoito yhdessäoloon

Äänimaljahoitoon olette tervetulleita myös yhdessä pariskuntana, ystävyksinä tai vaikka lapsesi kanssa. Parihoidossa hoidetaan molempia yhtä aikaan, jolloin makaatte joogamatoilla ja maljoja soitetaan molempien kehojen päällä. Hoidon kesto yhteensä 2 tuntia.

Parihoito on ihana tapa viettää aikaa toistenne kanssa samalla syventäen yhteyttänne.

Hinta

139 € / 2 hlö

Sointukylpy ryhmille

Sointykylpy on ryhmille toteutettava rentoutus, jossa lempeän harmoninen äänimaailma vie sinut syvän rentoutumisen tilaan. Hoidon aikana voit istua tai maata rennosti joogamatolla tai vaikka tyynyn päällä lämpimän viltin alla. Sointukylvyssä saat keskittyä vain ja ainoastaan itseesi

Tunnilla soitetaan tiibetiläisiä käsintaottuja maljoja, gongeja, kosheja, thingsoja, sadekeppiä, meri- ja shamaanirumpua sekä kristallimaljoja. Hoitavat äänet luovat rauhoittavan ja harmonisen tunnelman, josta sinä voit nauttia vain itseesi keskittyen antaen hetken viedä mukanaan.

Sointukylpy sopii erinomaisesti esimerkiksi työhyvinvointipäiviin, polttareihin tai syntymäpäiväjuhliin. Tunnilta löytyy kaikki tarvittavat välineet, kuten viltit, tyynyt, joogamatot lampaantaljamattoja myöten.

Tiedustele sointukylpyä ja hintaa ryhmällesi sähköpostitse piia.kuparinen@waltikka.fi

Piia Kuparinen – äänimaljahoitaja – sointukylpyohjaaja

Hoidan käsieni kautta tulevalla energialla sekä rakastavalla sydämellä. Olen läsnä juuri sinua varten. Kuuletko kutsun luokseni? ♥

Äänimaljahoitaja
Chakrahoitaja
Sointukylpyohjaaja
YTT 200 Joogaopettaja
Enkelienergiahoitaja
Yin jooga-opettaja

Tantra-koulutettu
Koulutettu ryhmäliikunaohjaaja

Kysy äänimaljahoidosta:
– sähköpostitse piia.kuparinen@waltikka.fi
– soittamalla tai tekstiviestitse arkisin klo 10-16 p. 044 0200 677

Milloin äänimaljahoito ei sovi?

– Jos sairastat syöpää ja sinulla on syöpähoidot vielä käynnissä, ei äänihoitoja suositella. Äänen värähtelyjen vaikutuksista syöpäsoluihin ei ole tarkkaa tietoa.
– Jos sinulla on sydämentahdistin ja voimakkaat äänet vaikuttavat sydämesi toimintaan, ei hoitoa suositella.
– Jos sinulla on jotain sairauksia ja mietit äänen vaikutusta, voit kysyä tuntien sopivuutta omalta lääkäriltäsi tai ohjaajalta Piialta.
– Jos sinulla on liikuntarajoitteta ja lattialle makuulle käyminen on hankalaa, voit nauttia sointukylvystä kuitenkin tuolilla istuen.
– Raskaana olevat ovat tervetulleita sointukylpyyn.

Hoidon vaikutuksia

  • aivojen toiminta rauhoittuu

  • verenpaineen lasku

  • nesteet ja kuonat lähtevät liikkeelle

  • unenlaatu paranee

  • hermosto ja lihakset rentoutuvat

  • virkeys- ja energiatasot nousevat

  • stressihormonitasot laskevat

  • yhteys itseesi vahvistuu

Varaa hetkesi

  • piia.kuparinen@waltikka.fi

  • 044 0200 677 (ark. klo 10-16)

Lue lisää eri urheiluaktiviteeteista

Jääkiekkoleirit

Taitoluisteluleirit

Jalkapalloturnaukset

Lento- ja koripallosalit

Naisvoimistelu

Tennis