Elämykset ja aktiviteetit

Waltikasta löydät aina mielekästä tekemistä!

Meillä ei tekeminen lopu

Sauno ja paljuile, hikoile padelin ja beach tenniksen parissa,  lainehdi sup-laudoilla tai pidä hauskaa minigolfaten, uppoudu lappimaisiin tunnelmiin kodassamme. Nauti Bistro Scettron maukkaista antimista ja juhli huippuartistien keikoilla tapahtumaravintolassamme.

Aktiviteetit varataan vastaanottomme kautta tai sähköpostitse info@waltikka.fi. Padelkenttien varaukset Koskipadelin kautta.

Haluatko rentoutua aktiviteettien jälkeen? Tutustu alta hyvinvointipalveluihimme!

Waltikan hyvinvointipalvelut

Elämyksiä ja aktiviteetteja

  • Kotaelämys

  • Padel

  • SUP-lautailu

  • Saunalautta

  • Rentouttava saunaosasto

  • Minigolf

  • Cruiser

  • Beach tennis

  • + muuta!

  • Vesijetit, 2 kpl

ELÄMYKSIÄ & AKTIVITEETTEJA

Padel

Waltikan pihasta löydät kaksi Koskipadelin ulkokenttää. Kokeile kaikille soveltuvaa rentoa ja hauskaa mailapeliä!

Ravintolapalvelut

Vietä maukas illallinen tunnelmallisessa Bistro Scettrossa ja nauti huippuartistien keikoista tapahtumaravintolassamme.

Minigolf

Pihastamme löydät uuden 18-reikäisen minigolf-radan! Varaukset vastaanotosta. 8 € / hlö per kierros, -50 % lapset alle 12 v.

Saunaosasto

Saunaosastoltamme löydät neljä perinteistä ja yhden turkkilaisen saunan sekä mukavat ja tilavat oleskelutilat isommallekin ryhmälle. Kylpyhetken kruunaa pulahtaminen paljuun.

SUP-laudan vuokraus

Suppaillen Waltikassa! Meiltä löydät kaksi vuokrattavaa SUP-lautaa. Vuokraukset vastaanotostamme. Hinta: 15 € / 1h (lisätunnit +10 €), 50 € / koko päivä.

Kotaelämys

Nauti erätunnelmasta viihtyisässä kodassamme. Kodan tulisijan äärellä on mukava nauttia omista eväistä hyvässä seurassa. Lue lisää kotaelämyksestä täältä.

Cruiser

Tutustu kaupunkiin tyylillä Waltikasta löytyvillä Kontio Kruiser -sähköskoottereilla. Hinta: 20 € / kerta (max. 3 h)

Saunalautta

Uuudella, kesäksi 2023 valmistuneella saunalautalla vietät ikimuistoisia kesäiltoja Mallasvedellä. Lue lisää saunalautasta täältä.

Beach tennis

Kokeile huippuhauskaa kesäaktiviteettiä! Hinta 20 €/h sisältäen vuokravälineet, hotelliasiakkaat puolestaan pelaavat ilmaiseksi. Varaukset: Koskipadel

Vesijetit

Vietä kesän paras päivä vesijeteillä hurjastellen! Meiltä löydät kaksi vesijettiä, katso hinnasto täältä.

Pirkka Lines -risteilyt

Upeat järviristeilyt Pirkanmaalla & Hämeessä! Tutustu aikatauluihin ja teemaristeilyihin Pirkka Linesin kotisivuilta.

Waltikan lähiympäristössä on paljon nähtävää ja tehtävää

Luonnosta nauttimista

Veden äärellä Valkeakoskella voit tutustua monipuoliseen kaupunkiin, jossa kaikki on lähellä – luonto, kulttuuri, vesi ja palvelut. Rakastu siltojen kaupunkiin. Kierrä keskustassa todella kaunis Riippusiltojen lenkki!

Näyttämötaidetta

Valkeakosken kaupunginteatteri on erinomaisen vireä ja panostaa paikalliseen näyttämötaiteeseen. Kesäisin kannattaa suunnata Suomen kauneimmaksi kehutussa Apianniemen kesäteatteriin. Mikäli näytökset ei sovi yhteen majoittumisen kanssa, voit lähteä myös elokuviin Valkeakosken elokuvateatteriin.

Monipuolista kuntoilua

Valkeakoski tunnetaan myös erittäin runsaissta liikuntamahdollisuuksista – lähistöllä sijaitsee lenkkipolut, uimahalli, padel- ja tenniskenttiä sekä paljon muuta.

Seikkailupuisto

Apian Seikkailupuiston leikkilinnake on avoinna ympäri vuoden ja kesäisin mukaan kannattaa pakata myös uimavarusteet matkaan ja yhdistää leikkipäivään myös virkistäytyminen seikkailupuiston yhteydessä sijaitsevalla uimarannalla.

Liikennepuisto

Kesäisin lapsiperheiden kannattaa suunnata maksuttomaan liikennepuistoon, missä lapset voivat pitää hauskaa miniliikennepuistossa polkuautoilla.

Museoita

Kauppilanmäen museoalue esittelee paperitehtaan työläisten oloja, Myllysaaren museo kertoo seudun historiasta, Suomen jalkapallomuseossa voi ihastella jalkapallohistorian tähtihetkiä.

Voipaala

Sääksmäellä puolestaan sijaitsee Voipaalan taidekeskus, jonka päärakennuksessa esillä taidenäyttelyitä. Kartanon alueella hyvänolon hoitoja, puoteja, kudonta-asema, vuokrattavia tiloja ja laaja puutarha.

Voipaalan tallipihalta pääsee kävelyreitille pakanuudenajan puolustus- ja pakolinna Rapolan Linnavuorelle.

Visavuori

Visavuoressa sijaitsee kuvanveistäjä Emil Wikströmin museo sekä Kari Suomalaisen Kari-paviljonki, jossa on myös esillä vaihtuvia näyttelyjä.

Kuvaterveisiä Valkeakoskelta ja lähialueelta