Elämykset ja aktiviteetit

Meiltä löytyy aina mukavaa tekemistä

Ajankohtaista

2021-11-01T09:39:43+02:00

Tule viettämään ihanaa kesäpäivää Waltikan upeisiin järvimaisemiin ja ota mittaa kavereista upealla, vastavalmistuneella minigolf-radalla!
» Lue lisää

2021-06-24T10:10:03+03:00

Waltikasta löytyy kaksi SUP-lautaa - tervetuloa viettämään ihanaa kesäpäivää Waltikan upeisiin järvimaisemiin suppailun merkeissä.
» Lue lisää

Waltikan lähiympäristössä on paljon nähtävää ja tehtävää

Luonnosta nauttimista

Veden äärellä Valkeakoskella voit tutustua monipuoliseen kaupunkiin, jossa kaikki on lähellä – luonto, kulttuuri, vesi ja palvelut. Rakastu siltojen kaupunkiin. Kierrä keskustassa todella kaunis Riippusiltojen lenkki!

Näyttämötaidetta

Valkeakosken kaupunginteatteri on erinomaisen vireä ja panostaa paikalliseen näyttämötaiteeseen. Kesäisin kannattaa suunnata Suomen kauneimmaksi kehutussa Apianniemen kesäteatteriin. Mikäli näytökset ei sovi yhteen majoittumisen kanssa, voit lähteä myös elokuviin Valkeakosken elokuvateatteriin.

Monipuolista kuntoilua

Valkeakoski tunnetaan myös erittäin runsaissta liikuntamahdollisuuksista – lähistöllä sijaitsee lenkkipolut, uimahalli, laskettelukeskus ja kuntosali.

Seikkailupuisto

Apian Seikkailupuiston leikkilinnake on avoinna ympäri vuoden ja kesäisin mukaan kannattaa pakata myös uimavarusteet matkaan ja yhdistää leikkipäivään myös virkistäytyminen seikkailupuiston yhteydessä sijaitsevalla uimarannalla.

Liikennepuisto

Kesäisin lapsiperheiden kannattaa suunnata maksuttomaan liikennepuistoon, missä lapset voivat pitää hauskaa miniliikennepuistossa polkuautoilla.

Museoita

Kauppilanmäen museoalue esittelee paperitehtaan työläisten oloja, Myllysaaren museo kertoo seudun historiasta, Suomen jalkapallomuseossa voi ihastella jalkapallohistorian tähtihetkiä.

Voipaala

Sääksmäellä puolestaan sijaitsee Voipaalan taidekeskus, jonka päärakennuksessa esillä taidenäyttelyitä. Kartanon alueella hyvänolon hoitoja, puoteja, kudonta-asema, vuokrattavia tiloja ja laaja puutarha.

Voipaalan tallipihalta pääsee kävelyreitille pakanuudenajan puolustus- ja pakolinna Rapolan Linnavuorelle.

Visavuori

Visavuoressa sijaitsee kuvanveistäjä Emil Wikströmin museo sekä Kari Suomalaisen Kari-paviljonki, jossa on myös esillä vaihtuvia näyttelyjä.

Poimi tästä lisää ideoita

Kuvaterveisiä Valkeakoskelta ja lähialueelta

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus

Myynti

Tervetuloa

Hotelli kiinni

5. – 7.11.2021
Suljemme pe klo 14
Avaamme ma klo 8

5. – 6.12.2021
Suljemme su klo 12
Avaamme ma klo 8 (jos ei aamiaisia)

21.2021 – 3.1.2021
Suljemme ti klo 14
Avaamme ma klo 8