Urheilu- ja liikuntamahdollisuudet

Järjestä seurasi, joukkueesi tai kaveriporukkasi urheiluleiri Valkeakosken kattavien liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Urheile ja liiku Valkeakoskella

Meillä on vuosien kokemus seurojen urheiluleirien järjestämisestä. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat liikuntapaikat antavat loistavat mahdollisuudet eri lajien harrastamiseen ja valmennukseen. Kokeneena urheiluleirien järjestäjänä otamme osallistujien tarpeet huomioon kaikilla leirien onnistumiseen vaikuttavilla osa-alueilla. Ruokailut ja majoituksen toteutamme urheilijoiden toivomusten mukaan ja varaamme halutessanne myös suoritus- ja harjoituspaikat.

Kokeneena urheiluleirien järjestäjänä otamme osallistujien tarpeet huomioon kaikilla leirien onnistumiseen vaikuttavilla osa-alueilla. Ruokailut ja majoituksen toteutamme urheilijoiden toivomusten mukaan ja varaamme halutessanne myös suoritus- ja harjoituspaikat. Kauttamme järjestät esimerkiksi jääkiekkoleirit, taitoluisteluleirit, jalkapalloleirit, yleisurheiluleirit, aerobic-leirit sekä isommatkin turnaukset!

Seurojen lisäksi Valkeakoski ja Hotelli Waltikka on loistava valinta aktiivisille lomille ja vierailuille. Kattavat liikuntapaikat hyvien kulkuyhteyksien varrella, muita aktiviteettiemme äärellä takaavat viihtyisän vierailun.

Tule treenaamaan Valkeakoskelle

Vietä sporttinen vuorokausi hotelli Waltikassa Valkeakoskella – lähellä kaikkea! Ympärillämme on upea luonto, paljon tekemistä ja tilaa hengittää. Pelaa padelia, ui uudistetussa Kirjaslammen uimalassa, pyöräile Rapolan linnavuorelle tai nauti vauhdista vesijetin kyydissä – vaihtoehtoja on moneen makuun!

Liikuntapaikat ovat lähellä

 • Minigolf 0 m
 • Beachvolley 0 m
 • Padel, ulkokentät 0 m
 • Walklandian hauskanpitopuisto 100 m
 • Padel, sisäkentät 300 m
 • Jäähalli Wareena 300 m

 • Tennishallit- ja kentät 300 m

 • Kerhisgym 300 m

 • Kirjaslammin uimala 450 m
 • Saharan keinonurmikenttä 650 m
 • Valkeakosken uimahalli 900 m
 • Yleisurheilu- ja jalkapallokenttä juoksuratoineen 1 km
 • Apian liikuntahalli 1 km

 • Tehtaan jalkapallokenttä 1,4 km

 • Valkeakosken keilahalli 3,7 km
 • Frisbeegolf 6 km

Lue lisää eri urheiluaktiviteeteista

Jääkiekkoleirit

Taitoluisteluleirit

Jalkapalloturnaukset

Lento- ja koripallosalit

Naisvoimistelu

Tennis

Poimintoja urheilu- ja liikuntapaikoista

Jäähalli Wareena

Valkeakosken jäähalli Wareena sijaitsee alle viiden minuutin kävelymatkan eli noin 150 metrin päässä Waltikasta.  Hyvin varustellun hallin katsomossa on paikat 950 hengelle ja lisäksi 450 seisomapaikkaa.

Tehtaan kenttä

Tehtaan kenttä, joka on yksi Suomen kauneimmista jalkapallopyhätöistä ja kansainväliset mitat täyttävä jalkapallostadion, keinonurmi, katetut katsomot ja 3516 istumapaikkaa.

Flinkenberg Areena

Flinkenberg Areena, eli Valkeakosken palloiluhalli on uusi vuonna 2020 avattu jalkapallohalli. Vaativaankin harjoitteluun soveltuva halli sopii mainiosti myös suurien tapahtumien järjestämiseen ja muuhun urheiluun.

Walklandian hauskanpitopuisto

Walklandia on maksuton elämyksiä ja kokemuksia tarjoava liikuntapuisto lapsille ja nuorille. Walklandiasta löytyy mm. Pumptrack ja kepparipuisto.

Koskipadel

Padel on maailman nopeimmiten kasvava palloilulaji ja se soveltuu kaikille. Hotelli Waltikan pihasta löydät Koskipadelin 2 ulkokenttää ja n. 300 metrin päästä kaksi sisäkenttää.

Valkeakosken tenniskeskus

Valkeakosken tenniskeskuksen Kerhomajan halli sijaitsee alle viiden minuutin kävelymatkan ja noin 300 metrin päässä Waltikasta. Tennishallissa on 2 sisäkenttää sekä kesäisin 4 ulkokenttää

Korkeakankaan ulkoilualue

Korkeakankaan alue tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliselle liikunnalle ja urheilulle. Alueelta löytyy mm. laajat hiihtoladut ja maastopyöräilyreitit, 18-väyläinen DiscGolfPark, pulkkamäki sekä ulkoilumaastot.

Beachvolley & Minigolf

Hotelli Waltikan pihasta löydät padelkenttien lisäksi myös beachvolleykentän sekä 18-väyläisen minigolf-radan. Minigolfin hinnasto: 8 € / hlö per kierros
-50 % lapset alle 12 v.

Waltikasta on lyhyet matkat liikkumaan

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 10% alennuksen Bistro Scettroon. Etu voimassa max. 4 henkilölle ja se on käytettävissä vain kerran.