Urheiluiloa

niin pienille kuin isoille

Tervetuloa ammattiurheilijat ja liikuntaseurojen harrastajat Hotelli Waltikkaan!

Meillä on vuosien kokemus seurojen urheiluleirien järjestämisestä. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat liikuntapaikat antavat loistavat mahdollisuudet eri lajien harrastamiseen ja valmennukseen. Kokeneena urheiluleirien järjestäjänä otamme osallistujien tarpeet huomioon kaikilla leirien onnistumiseen vaikuttavilla osa-alueilla. Ruokailut ja majoituksen toteutamme urheilijoiden toivomusten mukaan ja varaamme halutessanne myös suoritus- ja harjoituspaikat.

Kokeneena urheiluleirien järjestäjänä otamme osallistujien tarpeet huomioon kaikilla leirien onnistumiseen vaikuttavilla osa-alueilla. Ruokailut ja majoituksen toteutamme urheilijoiden toivomusten mukaan ja varaamme halutessanne myös suoritus- ja harjoituspaikat.

Tule treenaamaan Valkeakoskelle

Vietä sporttinen vuorokausi hotelli Waltikassa Valkeakoskella – lähellä kaikkea! Ympärillämme on upea luonto, paljon tekemistä ja tilaa hengittää. Pelaa padelia, ui uudistetussa Kirjaslammen uimalassa, pyöräile Rapolan linnavuorelle tai nauti vauhdista vesijetin kyydissä – vaihtoehtoja on moneen makuun!

Kysy tarjous

Liikuntapaikat ovat lähellä

  • Jäähalli Wareena 300 m

  • Kerhomajan kuntokeskus 300 m

  • Kirjaslammin uimala 450 m
  • Valkeakosken uimahalli 900 m
  • Lämmitetty tekonurmi 650 m

  • Yleisurheilu- ja jalkapallokenttä juoksuratoineen 1000 m

  • Apian liikuntahalli 1000 m

  • Tennishallit- ja kentät 1400 m
  • Valkeakosken keilahalli 3700 m

  • Frisbeegolf 6000 m

Lue lisää eri urheiluaktiviteeteista

Jääkiekkoleirit

Taitoluisteluleirit

Jalkapalloturnaukset

Lento- ja koripallosalit

Naisvoimistelu

Tennis

Ajankohtaista

2021-04-20T09:42:24+03:00

4GOALIES järjesti kolme maalivahtileiriä Wareenassa ja valitsivat tukikohdakseen hotelli Waltikan. “Vanhemmilta tullut kovasti kiitosta leiristä ja sitä on tullut myös hotellista - pojilla oli kuulemma erittäin mukavaa ja turvallista : )”
» Lue lisää

2021-04-20T09:43:33+03:00

Meillä Valkeakoskella kaikki on lähellä. Hotelli Waltikan läheisyydestä löydät yli 80 liikuntapaikkaa. Sinun tarvii vaan päättää, mistä aloittaa!
» Lue lisää

Waltikasta on lyhyet matkat liikkumaan

Katso myös

Jääkiekko

Tutustu

Jalkapallo

Tutustu

Taitoluistelu

Tutustu

Aerobic

Tutustu

Waltikka turnaukset

Tutustu

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus