Rantahotelli Waltikka

Ystävällinen henkilökunta luo sielun ja tunnelman

Waltikan tunnelmallinen ja luonnonläheinen hotelli toivottaa sinut tervetulleeksi järvimaisemin.

Vuonna 1988 perustetun hotellimme vieraana nautit paitsi hyvistä unista ja monipuolisista palveluistamme, myös koko Valkeakosken antimista, kulttuurista, luontoelämyksistä ja lukuisista aktiviteeteista. Waltikka ja läheiset urheilumahdollisuudet tarjoavat loistavat puitteet myös harjoitusleirien järjestämiseen. Waltikan henkilökunnasta löytyy lukuisia eri kansalaisuuksia ja voimmekin ylpeydellä sanoa olevamme kansainvälinen hotelli!

Sijainti

Sijaitsemme Valkeakosken ytimessä, upeissa järvimaisemissa Mallasveden rannalla vain puolen tunnin päässä Tampereen sykkeestä. Puistomainen sijaintimme keskellä kauneinta luontoa houkuttelee jäämään pidemmäksikin aikaa.

Meistä

Waltikalla on vuosikymmenten pituiset juuret. Koskilaisille Waltikka on varmasti kuin osa Valkeakosken sydäntä – Waltikassa kun on kuunneltu lukemattomat yhtyeet ja laulajat, tavattu ystäviä ja nautittu elämästä. Waltikka on tullut tutuksi myös suurelle määrälle liikematkailijoita. Tämä kaikki on ollut tärkeä osa Waltikkaa, mutta nyt on aika kehittyä.

Waltikan kapteeniksi 2019 vuonna siirtynyt tehotiimi Piia ja Tomi Kuparinen saavat asioita tapahtumaan. Kuparisten visioihin kuuluu päivittää Waltikka uudelle vuosikymmenelle ja luoda yhä enemmän elämää ja tapahtumia hotellin puitteisiin. Heidän sydäntään lähellä on upea luonto, mikä hallitseekin järvineen ja luontopolkuineen Waltikan ympärillä levittyviä maisemia. Liikunta, hyvinvointipalvelut sekä urheilu ovat myös tärkeitä pilareita Waltikan kehityksessä.

Waltikka on nyt energisen yrittäjäperheen silmäterä. Tässä on sydän mukana.

Vihreää energiaa Hotelli Waltikassa

Osa Waltikan sähköstä tuotetaan ympäristöystävällisesti aurinkopaneeleilla. Aurinkosähköjärjestelmä vähentää kiinteistön hiilijalanjälkeä (CO2-päästöt) noin 16 000 kg vuodessa. Waltikan aurinkovoimala tuottaa sähköä jopa 90 MVh vuodessa.

Tutustu Hotelli Waltikkaan

Ravintolat

Tutustu

Palvelumme

Tutustu

Yrityksille

Tutustu

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 10% alennuksen Bistro Scettroon.
Etu voimassa max. 4 henkilölle ja se on käytettävissä vain kerran.