Rantahotelli Waltikka

Ystävällinen henkilökunta luo sielun ja tunnelman

Waltikalla on vuosikymmenten pituiset juuret. Koskilaisille Waltikka on varmasti kuin osa Valkeakosken sydäntä – Waltikassa kun on kuunneltu lukemattomat yhtyeet ja laulajat, tavattu ystäviä ja nautittu elämästä. Waltikka on tullut tutuksi myös suurelle määrälle liikematkailijoita. Tämä kaikki on ollut tärkeä osa Waltikkaa, mutta nyt on aika kehittyä.

Waltikan kapteeniksi 2019 vuonna siirtynyt tehotiimi Piia ja Tomi Kuparinen saavat asioita tapahtumaan. Kuparisten visioihin kuuluu päivittää Waltikka uudelle vuosikymmenelle ja luoda yhä enemmän elämää ja tapahtumia hotellin puitteisiin. Heidän sydäntään lähellä on upea luonto, mikä hallitseekin järvineen ja luontopolkuineen Waltikan ympärillä levittyviä maisemia. Liikunta, wellness, urheilu ovat myös tärkeitä pilareita Waltikan kehityksessä.

Waltikka on nyt energisen yrittäjäperheen silmäterä. Tässä on sydän mukana.

Waltikka <3 green

Osa Waltikan sähköstä tuotetaan ympäristöystävällisesti aurinkopaneeleilla. Aurinkosähköjärjestelmä vähentää kiinteistön hiilijalanjälkeä (CO2-päästöt) noin 16 000 kg vuodessa. Kuvasta yllä voit seurata reaaliaikaisesti kuinka paljon aurinkopaneelimme tuottavat kestävää energiaa auringosta.

Olemme osa Private Hotels ryhmittymää

Private Hotels on yksityisten hotellien ryhmittymä. Jäsenhotellien tuntomerkkeihin kuuluu korkea palvelun laatu, viihtymisen taso sekä se, että yrittäjät itse ovat huolehtimassa, että viihdyt. Yrittäjien henkilökohtainen panos arkipäivään ja työskentely asiakasrajapinnassa takaavat asiakkaille upean majoituselämyksen.

www.privatehotels.fi

Katso myös

Waltikka Adventure

Tutustu

Helmi Hair Wellness Spa

Tutustu

Waltikka Business

Tutustu

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus

Myynti

Tervetuloa

Hotelli kiinni

4.11. – 7.11.2022
Suljemme pe klo 15
Avaamme ma klo 9

4.12. – 7.12.2022
Suljemme su klo 12
Avaamme ke klo 9

21.12.2022 – 9.1.2023
Suljemme ke klo 14
Avaamme ma klo 9