Tapahtumat & juhlat

Järjestä onnistuneet juhlat, sukukokoukset, yritystilaisuudet ja muut tapahtumat Waltikassa

Tapahtuma- & juhlatilat Valkeakoskella

Hotelli Waltikassa järjestät onnistuneet juhlat, sukukokoukset, muistotilaisuudet, yritystilaisuudet, seminaarit ja muut tapahtumat isommallekin porukalle. Ravintolamme loihtii maittavat tarjoilut ja tilamme muotoutuvat juuri teidän porukallenne sopivaksi tapahtumapaikaksi. Hotellistamme löytyy tapahtumaravintola yli 300 hengelle, useampi saunatila, palju, saunalautta ja kota. Sijaintikin on mitä mainioin – Waltikka sijaitsee rentouttavissa järvimaisemissa Mallasveden äärellä, kuitenkin vain puoli tuntia Tampereen sykkeestä.

Kysy lisää:

Lisätiedot & myynti:
myynti@waltikka.fi
(03) 577 1400


Tutustu palveluihimme alla olevan painikkeen kautta.

Palvelut

Tilat & palvelut

  • Perhejuhlat

  • Sukukokoukset

  • Muistotilaisuudet

  • Lukuisia aktiviteetteja

  • Saunatilat usealla saunalla
  • Kota

  • Palju

Tarpeisiisi räätälöity

Kattavista aktiviteeteistamme, majoituksesta, ravintolapalveluista sekä muusta saatte räätälöityä juuri teidän porukalle sopivan kokonaisuuden.

Tapahtumaravintola

Yli 300 hengen tapahtumaravintolassamme järjestät juhlat, gaalat, sukukokoukset ja muut tapahtumat tarjoiluineen. Mainitsimmeko jo suurista ikkunoista avautuvan järvinäköalan!

Aktiviteetit

Hotellillamme ja sen välittömässä läheisyydessä pääsette nauttimaan useista aktiviteeteista. Upeat ulkoilumaastot, padel, urheilukentät, SUP-laudat, minigolf, kota, saunalautta sekä usean saunan saunaosasto.

Saunaosasto

Saunaosastoltamme löydät neljä perinteistä ja yhden turkkilaisen saunan sekä mukavat ja tilavat oleskelutilat isommallekin ryhmälle. Kylpyhetken kruunaa pulahtaminen paljuun, joka on erikseen varattavissa.

Lue lisää eri urheiluaktiviteeteista

Jääkiekkoleirit

Taitoluisteluleirit

Jalkapalloturnaukset

Lento- ja koripallosalit

Naisvoimistelu

Tennis