Tapahtumat yrityksille

Työhyvinvointipäivät, tapahtumat & juhlat

työhyvinvointia Waltikassa

Tarjoamme kattavat palvelut ja aktiviteettimahdollisuudet työhyvinvointi- ja virkistyspäivien järjestämiseen. Waltikan välittömästä läheisyydestä löydät monet aktiviteetit, kuten padelkentät, jäähallin, urheilukentät sekä kauniit ulkoilumaastot. Hotellistamme löytyy lisäksi ravintola, useampi saunatila, saunalautta, palju, kota, rentoutumishuone. Sijaintikin on mitä mainioin – Waltikka sijaitsee rentouttavissa järvimaisemissa Mallasveden äärellä, kuitenkin vain puoli tuntia Tampereen sykkeestä.

Työhyvinvointipäivänne voidaankin räätälöidä juuri tarpeidenne mukaan eri palveluistamme kasattuna. Meidän & yhteistyökumppaniemme aktiviteettivalikoimasta löytyy mm. padel, beach tennis, saunalauttailu, laaja saunaosasto, minigolf, airsoft Säres Centerin kanssa, kaupunkiseikkailu Amazing Cityn kanssa, drinkkikoulu, viinitasting, eri liikuntapalvelut ja paljon muuta! Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä toiveisiinne sopiva päivä!

Tapahtumaravintolassamme voidaan järjestää jopa yli 300 henkilön juhlia ja suurempia tapahtumia. Tila on muokattavissa tarpeidenne mukaisesti.

Syksyn työhyvinvointipäivät sekä pikkujoulut varataan nyt!

Syksyn ja loppuvuoden yksityistilaisuuksia varataan nyt – meillä järjestät onnistuneet tapahtumat kaiken kokoisille yrityksille. Kysy lisää!


Lisätiedot & myynti:
myynti@waltikka.fi
(03) 577 1400


Haluatko järjestää kokouksen tai suuremman konferenssin? Tutustu lisää alla olevaan painikkeen kautta.

Kokoukset & seminaarit

Tilat & palvelut yrityksille

  • 7 kokoushuonetta

  • 3 ryhmätyötilaa

  • Tapahtumaravintola yli 300 hengelle

  • Tyky- & virkistyspäivät

  • Lukuisia aktiviteetteja

  • Saunatilat usealla saunalla
  • Kota

  • Palju

Yrityksellesi räätälöity

Kattavista aktiviteeteistamme, majoituksesta, ravintolapalveluista sekä muusta saatte räätälöityä juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden.

Tapahtumaravintola

Yli 300 hengen tapahtumaravintolassamme järjestät juhlat, gaalat, virkistyspäivät ja muut tapahtumat tarjoiluineen. Mainitsimmeko jo suurista ikkunoista avautuvan järvinäköalan!

Aktiviteetit

Hotellillamme ja sen välittömässä läheisyydessä pääsette nauttimaan useista aktiviteeteista. Upeat ulkoilumaastot, padel, urheilukentät, SUP-laudat, minigolf, kota, saunalautta sekä usean saunan saunaosasto.

Saunaosasto

Saunaosastoltamme löydät neljä perinteistä ja yhden turkkilaisen saunan sekä mukavat ja tilavat oleskelutilat isommallekin ryhmälle. Kylpyhetken kruunaa pulahtaminen paljuun, joka on erikseen varattavissa.

OHEISOHJELMAA YRITYKSILLE

Luodaan teille mieleenpainuvat ja elämykselliset hetket yrityksen virkistys- tai tyhypäiville, kokouksen oheistoiminnaksi tai vaikka rentouttaville kesäpäiville Waltikan monipuolisten aktiviteettien ja palveluiden äärellä!

Valitkaa porukallenne mieluisimmat aktiviteetit kattavasta valikoimastamme ja räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus päiväksi tai useammaksi. Jos laajasta valikoimasta ei kuitenkaan tunnu löytyvän jotain tiettyä, kysy lisää ja tutkimme mahdollisuuksia teidän tarpeisiinne.

Hoidamme kaiken aina ruokailusta majoittumiseen ja hyvän fiiliksen ohjelmaan avaimet käteen-periaatteella. Tervetuloa viihtymään ja virkistäytymään!

Mainitut hinnat ovat esimerkkejä 10 hengen ryhmille.

Kyselyt ja varaukset:

– myynti@waltikka.fi
– p. 03 577 1400

Waltikan spesiaalit

Makuaistien hivelyä ja oman elämänsä baarimikkoilua

Maistele asiantuntijamme johdolla viinejä, ylläty oluen ja viskin yhdistelmästä tai päästä sisäinen baarimikkosi valloilleen drinkkikurssilla! Järjestämme erilaisia tastingeja toiveiden mukaisesti erilaisten juomien maailmaan sekä drinkkikursseja (myös alkoholittomana). Sisältää muutamat erilaiset juomat.

Hinta alk. 480 € / 10 hlö

Kisaamista leikkimielellä tai ihan tosissaan

Vietä hulvattomat Waltikan olympialaiset lajinomaisella tai viihteellisellä teemalla. Olympialaiset koostuvat useammasta lajista, jotka voidaan toteuttaa sään puitteissa ulkona tai sisällä.

Hinta 300 € / 10 hlö

Ken tietää tai laulaa parhaiten?

Järjestämme mielellämme porukallenne erilaiset tietovisat, bingot sekä karaokeillat!

Tietovisa & bingo

Hinta 300 € / 10 hlö
– sisältää palkinnot

Hyvinvointia keholle & mielelle

Kesäaktiviteetteja parhaimmillaan

Ottakaa mittaa toisistanne minigolfin, padelin tai upouuden beach tenniksen parissa. Kesällä 2023 valmistunut saunalautta M/S Waltikka vie teidät puolestaan kauniisiin Mallasveden maisemiin! Sateen yllättäessä sisätiloista löytyy monenlaista bingiksestä biljardiin ja tunnelmalliseen paljulla varustettuun saunaosastoon sekä kotaan

Hintaesimerkkejä

Minigolf 80 € / 10 hlö
Padel 80 € / 10 hlö (sis. mailat ja pallot)
Padel + ohjaus 350 € / 10 hlö
Beach tennis 20 € / tunti

Sointukylvyt ja joogatunnit

Rentoudu äänimaljojen värähdellessä läpi kehon, nauti joogasta rauhoittavalla yin-tunnilla tai hauskasti skumppien kera tai kulje oman sisimpäsi äärelle rumpumatkalla. Piia Kuparisen ohjauksessa pääsette tyystin rentoutumaan hoitavan energian ja rakastavan sydämen viedessä mukanaan.

Sointukylpy
Joogatunti
Rumpumatka

Hinta 250 € / 10 hlö
– sisältää kaiken tarvittavan; välineet, ohjaajan & tilan

Hyvinvoinnin tueksi

Hierontapalvelu Lehtinen tarjoaa InBody-mittausta analyyseineen.

Hinta 250 € / 10 hlö

Recovery Roomin palautumislahkeet ovat oiva tapa viedä rentoutuminen seuraavalle tasolle aktiivisen päivän jälkeen.

Hinta 80 € / tunti (4 hlöä kerralla)
– myös lyhyempi aika mahdollinen

Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat palvelut

Tiimiytymistä Amazing Cityn kanssa

Miltä kuulostaisi kaupunkiseikkailu Valkeakosken upeissa maisemissa, suklaan ja viinin liittoon uppoutuminen tai pakopeli metsän siimeksessä? Näitä ja paljon muuta tarjoaa yhteistyökumppanimme Amazing City!

Amazing City on valtakunnallisesti tunnettu tiimien tekemisestä elämyksellisten aktiviteettien parissa. Heillä ymmärretään ryhmiä ja monenlaisia makuja, joten elämyspalvelut elävät juuri teidän mukaan ja räätälöinti on aina mahdollista.

Lue lisää Amazing Cityn nettisivuilta ja varaa heidän kautta ryhmällenne oma elämys.

Airsoftia SäRes Centerillä

Yhteistyökumppanimme SäRes Center on Valkeakosken Sääksmäellä toimiva ja kansainvälisestikin tunnettu airsoft-alue. Yli 40 hehtaarin tapahtuma-alue kätkee sisäänsä niin kaupunki- kuin metsäsotaan ihanteelliset taistelukentät ja mahdollisuuden myös muulle oheistoiminnalle. Jos ryhmänne kaipaa matalan kynnyksen hauskanpitoa ripauksella jännitystä, on airsoft erinomainen valinta! Airsoft on matalan kynnyksen hauskanpitoa ripauksella jännitystä koko porukalle!

Lue lisää SäRes Centerin nettisivuilta.

Liikuntaa ja hyvää oloa Jonna Koon kanssa

Yhteistyökumppanimme personal trainer Jonna Koo tarjoaa innostavia ja kaikille sopivia liikunnallisia hetkiä. Jonnan valmennuksessa voitte olla varmoja, että hyvää mieltä piisaa ja porukan yhteinen aika on antoisaa ammattitaitoisen ja lämminhenkisen valmentajan johdolla.

Valitse omanne alla olevista vaihtoehdoista tai kysy lisää.

Promillea hauskempi kehonhuolto 1h
– Koko kehon rentouttava venyttelytunti, jossa extrana kehonlämpöjä ylläpitämässä olutta/siideriä/viiniä

Riippusiltojen lenkki höystettynä 1h
– Riippusiltojen lenkki liikeohjauksilla

Vapauta sisäinen lapsesi 1h
– Ohjattua toimintaa sisäisen lapsen löytämiseksi. Uskaltaudu leikkimään ja käyttämään mielikuvitustasi!

Takaisin juurille 1h
– Venyttely sisällä tai ulkona, maanläheisen musiikin viedessä mielen takaisin juurillemme, lähelle luontoa. Loppuun täysrentoutushetki.

Hinta alk. 200 € / 1h

Lue lisää eri urheiluaktiviteeteista

Jääkiekkoleirit

Taitoluisteluleirit

Jalkapalloturnaukset

Lento- ja koripallosalit

Naisvoimistelu

Tennis

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 10% alennuksen Bistro Scettroon.
Etu voimassa max. 4 henkilölle ja se on käytettävissä vain kerran.