Tapahtumat yrityksille

Työhyvinvointipäivät, tapahtumat & juhlat

työhyvinvointia Waltikassa

Tarjoamme kattavat palvelut ja aktiviteettimahdollisuudet työhyvinvointi- ja virkistyspäivien järjestämiseen. Waltikan välittömästä läheisyydestä löydät monet aktiviteetit, kuten padelkentät, jäähallin, urheilukentät sekä kauniit ulkoilumaastot. Hotellistamme löytyy lisäksi ravintola, useampi saunatila, saunalautta, palju, kota, rentoutumishuone. Sijaintikin on mitä mainioin – Waltikka sijaitsee rentouttavissa järvimaisemissa Mallasveden äärellä, kuitenkin vain puoli tuntia Tampereen sykkeestä.

Työhyvinvointipäivänne voidaankin räätälöidä juuri tarpeidenne mukaan eri palveluistamme kasattuna. Meidän & yhteistyökumppaniemme aktiviteettivalikoimasta löytyy mm. padel, beach tennis, saunalauttailu, laaja saunaosasto, minigolf, airsoft Säres Centerin kanssa, kaupunkiseikkailu Amazing Cityn kanssa, drinkkikoulu, viinitasting, eri liikuntapalvelut ja paljon muuta! Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä toiveisiinne sopiva päivä!

Tapahtumaravintolassamme voidaan järjestää jopa yli 300 henkilön juhlia ja suurempia tapahtumia. Tila on muokattavissa tarpeidenne mukaisesti.

Pikkujoulut Waltikassa 2023

Vielä mahdollisuus varata yksityistilaisuuksia esimerkiksi loppuvuoden pikkujouluihin. Kysy lisää!


Lisätiedot & myynti:
myynti@waltikka.fi
(03) 577 1400


Haluatko järjestää kokouksen tai suuremman konferenssin? Tutustu lisää alla olevaan painikkeen kautta.

Kokoukset & seminaarit

Tilat & palvelut yrityksille

  • 7 kokoushuonetta

  • 3 ryhmätyötilaa

  • Tapahtumaravintola yli 300 hengelle

  • Tyky- & virkistyspäivät

  • Lukuisia aktiviteetteja

  • Saunatilat usealla saunalla
  • Kota

  • Palju

Yrityksellesi räätälöity

Kattavista aktiviteeteistamme, majoituksesta, ravintolapalveluista sekä muusta saatte räätälöityä juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden.

Tapahtumaravintola

Yli 300 hengen tapahtumaravintolassamme järjestät juhlat, gaalat, virkistyspäivät ja muut tapahtumat tarjoiluineen. Mainitsimmeko jo suurista ikkunoista avautuvan järvinäköalan!

Aktiviteetit

Hotellillamme ja sen välittömässä läheisyydessä pääsette nauttimaan useista aktiviteeteista. Upeat ulkoilumaastot, padel, urheilukentät, SUP-laudat, minigolf, kota, saunalautta sekä usean saunan saunaosasto.

Saunaosasto

Saunaosastoltamme löydät neljä perinteistä ja yhden turkkilaisen saunan sekä mukavat ja tilavat oleskelutilat isommallekin ryhmälle. Kylpyhetken kruunaa pulahtaminen paljuun, joka on erikseen varattavissa.

Lue lisää eri urheiluaktiviteeteista

Jääkiekkoleirit

Taitoluisteluleirit

Jalkapalloturnaukset

Lento- ja koripallosalit

Naisvoimistelu

Tennis

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus