Project Description

Keskellä kaupunkia, järven rannalla, luonnon keskellä!

Tämä monen suomalaisen unelma-asuminen toteutuu hotelli Waltikassa Valkeakoskella. Vielä kun lisätään, että torikin on kävelymatkan päässä, paikan ydin on pähkinänkuoressa.

Kirjoittaja: Somevaari Aku Eronen

Kukapa meistä ei haluaisi asua varsinkin vapaa-ajallaan järven rannalla ja luonnon keskellä, mutta kaipaisi silti kaupungin palveluja lähelle? Tämä yhdistelmä ei ole mahdollista kovin monessa paikassa Suomessa, mutta hotelli Waltikka toteuttaa tämän unelman Valkeakoskella.

Näitä kevyesti poljettavia pyöriä voi vuokrata joko yksittäin tai isommallekin ryhmälle. Kävin kokeilemassa sähköavusteista fatbikea (kuva) hotellin vierestä menevällä rantapolulla.

Waltikka soveltuu erinomaisesti niin liikematkaajille kuin vapaa-ajanviettoon.

Moni aktiivinen ihminen kuten minä itse, kaipaa virkistystä, toimintaa ja elämyksiä ja ne saisivat mieluiten sijaita kävelymatkan päässä. Waltikassa asiat ovat juuri näin. Voit esimerkiksi virkistyä lenkkeilemällä upeissa järvimaisemissa ja rentoutua saunaosastolla kylpypaljussa. Vain kivenheiton päässä ovat myös keskustan teatteripalvelut ja monipuoliset liikuntapaikat ja usein vain kaupungeista löytyvät muut palvelut. Et tarvitse välttämättä autoa niitä käyttääksesi. Asut rannalla, luonnon keskellä ja silti kaikki on lähellä!

Waltikassa voi sekä parantaa työkykyä ja saada samalla elämyksiä.

Hotellissa voi järjestää jopa 300 hengen konferensseja, monenlaisia koulutustilaisuuksia, suurempienkin ryhmien kokouksia tai vaikka vain muutaman osanottajan tapaamisia. Liikematkaajille on tärkeää, että kokoustiloissa löytyy sekä kiinteä että langaton laajakaistayhteys, AV-laitteisto: äänentoistojärjestelmä ja dataprojektori.

Elämyspuolella nautimme hotellin ravintolassa vaimoni kanssa maukkaan illallisen. Oma valintani oli tällä kertaa kasvispihvi sienikastikkeella ja se oli kyllä erittäin maukasta. Vaimokin kiitteli kovasti omaa lohiannostaan.

Waltikalla on myös vuosien kokemus seurojen urheiluleirien järjestämisestä.

Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat liikuntapaikat antavat loistavat mahdollisuudet eri lajien harrastamiseen ja valmennukseen.

Luonnon keskellä, järven rannalla ja kaikki palvelut lähellä!

Tutustu hotellin kotisivuilla yksityiskohtaisemmin näihin ja muihin hotellin tarjoamiin palveluihin. Siellä on myös mahdollisuus tehdä varaus: https://www.waltikka.fi/varaa-huone/

Suosittelen lämpimästi tätä majoitus ja ravitsemusalan perheyritystä!

Kaupallinen yhteistyö: Somevaari
Artikkeli julkaistu alunperin: https://somevaari.com/waltikka/

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 10% alennuksen Bistro Scettroon.
Etu voimassa max. 4 henkilölle ja se on käytettävissä vain kerran.