Kohtaamisia

ja virkistäytymistä

Tyytyväiset osallistujat onnistuneessa kokouksessa Hotelli Waltikassa!

Hotelli Waltikassa voit järjestää jopa 300 hengen konferenssin, monenlaisia koulutustilaisuuksia, suurempienkin ryhmien kokouksia tai vaikka vain muutaman osanottajan tapaamisen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii viihtyvyydestänne ja ottaa huomioon kaikki kokouksenne onnistumiseen vaikuttavat tekijät aina tarjoilusta kokoustilojen asianmukaiseen varusteluun asti.

  • 7 kokoushuonetta

  • 3 ryhmätyötilaa

  • Kokoustiloissa sekä kiinteä että langaton laajakaistayhteys
  • AV-laitteisto: äänentoistojärjestelmä ja dataprojektori

Kokoustila Kirjas

Kokoustilat Linno 1-3

Kokoustila Patruuna

Kokoustilat Vuolle 1-2

Ryhmätyötilat 1-3

Työkykyä ja elämyksiä rantamaisemissa

Tervetuloa kehittämään yritystänne Waltikkaan!

Suositut oheispalvelut ryhmille

Järjestämme mielellämme mukavaa ja virkistävää ohjelmaa kokousten, seminaarien ja tapahtumien lomassa. Hotelli Waltikassa tai sen läheisyydessä on paljon ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia mm. ulkoilureittejä, ohjaajan vetämä jumppatunti tai vaikkapa tilausristeily. Lautailua tai laskettelua voitte harrastaa Sappeen hiihtokeskuksessa. Kysykää lisää monipuolisista ohjelmavaihtoehdoista myyntipalvelustamme.

Saunat ja lämmitetty kylpypalju

Tervetuloa rentoutumaan Hotelli Waltikan tunnelmalliselle saunaosastolle. Saunaosastomme käsittää neljä perinteistä ja yhden turkkilaisen saunan sekä mukavat ja tilavat oleskelutilat isommallekin ryhmälle. Kylpyhetken kruunaa pulahtaminen paljuun, joka on erikseen varattavissa. Rentoutukaa saunassa ja ihailkaa ympärillä aukeavaa uskomattoman kaunista luontoa ja järvimaisemaa. Waltikan lauteilla voitte koota päivän ajatuksia ja tapahtumia yhteen antoisan kokouksen tai urheilu/kuntoilupäivän päätteeksi.

Ruoka- ja juomatarjoilu oleskelutiloihin

Edustavat saunamme oleskelutiloineen sopivat loistavasti myös niin johtoryhmän, seuran jäsenkokouksen, luokkakokouksen, syntymäpäivävieraiden tai muun juhlaseurueen tapaamis- ja illanviettopaikaksi. Toiveittenne mukaiset ruoka- ja juomatarjoilut ravintolapalvelumme toimittaa sovittuna ajankohtana suoraan saunaosaston oleskelutiloihin. Saunan varaamme teille aina vähintään kahdeksi tunniksi kerrallaan. Muista myös huippuohjelmat ravintolassamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 10% alennuksen Bistro Scettroon. Etu voimassa max. 4 henkilölle ja se on käytettävissä vain kerran.