Elämyksiä

kaikille aisteille

Ajankohtaista

2020-06-18T11:54:35+03:00

Meillä Valkeakoskella kaikki on lähellä. Hotelli Waltikan läheisyydestä löydät yli 80 liikuntapaikkaa. Sinun tarvii vaan päättää, mistä aloittaa!
» Lue lisää

Waltikan lähiympäristössä on paljon nähtävää ja tehtävää

Luonnosta nauttimista

Veden äärellä Valkeakoskella voit tutustua monipuoliseen kaupunkiin, jossa kaikki on lähellä – luonto, kulttuuri, vesi ja palvelut. Rakastu siltojen kaupunkiin. Kierrä keskustassa todella kaunis Riippusiltojen lenkki!

Näyttämötaidetta

Valkeakosken kaupunginteatteri on erinomaisen vireä ja panostaa paikalliseen näyttämötaiteeseen. Kesäisin kannattaa suunnata Suomen kauneimmaksi kehutussa Apianniemen kesäteatteriin. Mikäli näytökset ei sovi yhteen majoittumisen kanssa, voit lähteä myös elokuviin Valkeakosken elokuvateatteriin.

Monipuolista kuntoilua

Valkeakoski tunnetaan myös erittäin runsaissta liikuntamahdollisuuksista – lähistöllä sijaitsee lenkkipolut, uimahalli, laskettelukeskus ja kuntosali.

Seikkailupuisto

Apian Seikkailupuiston leikkilinnake on avoinna ympäri vuoden ja kesäisin mukaan kannattaa pakata myös uimavarusteet matkaan ja yhdistää leikkipäivään myös virkistäytyminen seikkailupuiston yhteydessä sijaitsevalla uimarannalla.

Liikennepuisto

Kesäisin lapsiperheiden kannattaa suunnata maksuttomaan liikennepuistoon, missä lapset voivat pitää hauskaa miniliikennepuistossa polkuautoilla.

Museoita

Kauppilanmäen museoalue esittelee paperitehtaan työläisten oloja, Myllysaaren museo kertoo seudun historiasta, Suomen jalkapallomuseossa voi ihastella jalkapallohistorian tähtihetkiä.

Voipaala

Sääksmäellä puolestaan sijaitsee Voipaalan taidekeskus, jonka päärakennuksessa esillä taidenäyttelyitä. Kartanon alueella hyvänolon hoitoja, puoteja, kudonta-asema, vuokrattavia tiloja ja laaja puutarha.

Voipaalan tallipihalta pääsee kävelyreitille pakanuudenajan puolustus- ja pakolinna Rapolan Linnavuorelle.

Visavuori

Visavuoressa sijaitsee kuvanveistäjä Emil Wikströmin museo sekä Kari Suomalaisen Kari-paviljonki, jossa on myös esillä vaihtuvia näyttelyjä.

Poimi tästä lisää ideoita

Kuvaterveisiä Valkeakoskelta ja lähialueelta

Varaa huone

Lomakkeella voit tehdä joko varaustiedustelun tai huonevarauksen. Varauksenne on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostitse tai puhelimitse.

Tee varaus